Zpět na seznam
(3) Yamaha FZS 600
(176)Poraďte mi ....

Musíte se registrovat pro založení nového tématu
Téma: zdechá při vyšší rychlosti




zdechá při vyšší rychlosti

Ahojte všichni,

chtěl bych poprosit o radu. jel jsem teď po dálnici nějakých 140 a při stejném otočení plynu mi Fazer jakoby ubral, pak se zase přidal, po prudším přidání též umíral. Jakoby se dusil, nebo nebo neměl šťávu. poté mi na křižovatce dokonce chcípl, po nastartování vše v pohodě.

Dnes jsem jel opět okolo 140 a zase začal umírat, polevovat, tak jsem si říkal, že ho trošku roztočím, třeba mu to pomůže. přidal jsem plyn, chvíli zrychloval, když v tom přestal jet úplně. zastavil se a nešel nastartovat. dokonce mi připadlo, že po otočení klíčkem nejelo - nevrčelo čepradlo tak jsem ho dotlačil na benzínku ( což chvíli trvalo) tam jsem otočil klíčkem, čerpadlo natlakovalo, chytl v pohodě a dojel jsem domů.

Ovšem tenhle problém nevzniká při rychlostech okolo 90-120km/hod. je možné že se to čerpadlo jaksi seká, či nestačí tlakovat? je taky normální, že má po jízdě nějakých 60-70°C? díky za každou radu, či vlastní zkušenost.

svíčky, vzducháč jsou v podstatě nové.

2011-07-09 00:00:00


Takže problém jsem vyřešil sám. podezření padlo na nedostatečný přísun paliva. Varianty byli dvě. A) podtlak v nádrži, B) ucpaný palivový kohout. byl to palivový kohout a opravdu se divím, že motorka vůbec jela, protože z kohoutku jen sem tam ukápla kapka benzínu.
2011-07-10 00:00:00



*Musíte být přihlášeni pro vložení komentáře
GALERIE
Fotografie člena Fazerclubu.cz
KALENDÁŘ AKCÍ
STATISTIKA
Uživatelé online :

Počet Hostů 2
Počet členů 0
PŘIHLÁŠENÍ
HLEDAT
POČASÍ