Zpět na seznam
(3) Cestování, srazy, vyjížďky
(64)Návraty ze srazů a vyjížděk

Musíte se registrovat pro založení nového tématu
Téma: Návrat ze Svatého Štěpána u Rokycan 2024

Návrat ze Svatého Štěpána u Rokycan 2024

Tak jsme po propršeném víkendu dorazili za slunce a po suché silnici v pohodě domů.

Ve tři hodiny k nám dorazila bouřka a krupobití.

Bylo moc fajn Vás všechny zase vidět a být ve vaší společnosti. *Říká : Super*

Jen nás trochu mrzela upadající kvalita servisu. Úroveň stravování, na kterou jsme tu byli zvyklí, byla bohužel žalostná.

Příště už bychom si asi museli jídlo i pití přivézt sebou.....

Vždy jsme se do Mýta těšili, ale po letošních zkušenostech, bychom příště raději jeli jinam.

L&B

2024-06-02 17:05:09

Ahoj,  my dorazili domů už v jednu po půlnoci a tak se krásně vyspali ve svém.

S Luďkovým názorem plně souhlasíme.

Ája a Luboš

2024-06-02 19:05:42

Ahoj, domů jsem přijel kolem jedné hodiny. Zdržel jem se v myčce, to přischlé bláto nechtělo dolů.

S Luďkem souhlasím. Teď by mohli zapracovat i ostatní členové a doporučit nějakou lokalitu. Mluvilo se o Vysočině, ale je to vcelku jedno. Jenom termín by měl zůstat na konci května, nebo začátkem června.

Beda

2024-06-03 08:28:36

Ahoj. domů jsme dojeli kolem třetí hodiny.

Souhlasím s výše uvedeným. Jen ještě drobná poznámka k sobotnímu večeru. Dost dobře jsem nechápal, co to bylo za širší skupinu lidí, která se zúčastnila srazu FC? My co bydlíme nedaleko od Kyjova, potřebujeme parket pořádně "prolítat" a tam moc prostoru nebylo.*Usmívá se*

Chtěl bych ovšem poděkovat Zbyňkovi, který se svého úkolu, jako každý rok, zhostil na jedničku!*Říká : Super*

Samozřejmě nemohl tušit, že úroveň kuchyně se po roce takto změní.

Radek

2024-06-03 12:30:17

Ahoj,

tak první příspěvek se mi neuložil *Brečí* V první řadě bych chtěl poděkovat Zbynďovi a Olince na přípravu srazu, moc rádi jsme vás všechny zase viděli. Ještě že na chvíli přestalo pršet a Venda mohl vyzkoušet všechny motorky*Usmívá se*Mno a co dodat k Sallymu? Napadá mě spousta slov... Na účtu jsem mel něco navíc, jídlo nestálo za nic, nedělní snídaně opravdu hrůza. Sobotní muzika? To jsme se složili na to, abychom někomu uspořádali večírek? To byl opravdu vrchol. Je vidět, že odchod Jany se na středisku opravdu podepsal. O bordelu nejen na pokojích ani psát nebudu. 

Myslím, že je nejvyšší čas jet někam jinam.

Známý z Rokycan doporučoval https://www.hotelgame.cz/ , je to sice o něco dál, až za Domažlicemi, ale hodně si to chválil.

je to čistě jen tip z "okolní" lokality*Říká : Super*

Myšák

2024-06-03 13:16:07

Ahoj. Domů jsme přijeli také v pořádku.

Co se týká srazu, moc děkujeme Olince a Zbyňkovi za organizaci. Počasí nám sice nepřálo, ale zase jsme se s Vámi všemi moc rádi setkali a pobyli. S výše napsanými názory ohledně servisu, stravy atd. nelze než souhlasit a ohledně večerní hudební produkce a přizvanému fanclubu... škoda mluvitZklamaný.... 

Tady dávám taky jeden tip https://www.skalskydvur.cz/cs/

Michal a Lenka

2024-06-03 20:26:32

Možné nové destinace.

Zdravím kamarádi, souhlasím se změnou lokality, letošek byl ubohý. Domu jsme dojeli suší a v pořádku.*Říká : Super*

Mám zatím tři možná místa, 1- Mlýn Žabonosy, mezi Českým Brodem a Kolínem, je to rodinný podnik,majitelé jsou také motorkáři, počet míst max 32, možno přistýlky, na většině požadavcích se lze domluvit.  Pokoje jsou čtyři pro dvě osoby a šest pro čtyři osoby  zabonosymlyn-cz.webnode.cz

2 - Rekreační středisko Husárna

Na břehu Orlické přehrady, kapacita je v pohodě, i chatky pro čtyři osoby jsou vytápěné včetně wc, jistá část má i sprchu. Vše je dohledatelné na  https://www.husarna.cz/

3 - Pak je zde hotel Skalský Dvůr. Leží poblíž Nového Města na Moravě, tam jsem psal o jistá upřesnění, zatím víc nevím,jen že je to velké a tudíž více lidí.  www.skalskydvur.cz

ps: Na Husárně je mimo sezonu  možno mít kemp v podstatě pro sebe ( tak jsem to od paní majitelky pochopil) jen zatím nevím ceny pro příští rok.

2024-06-03 21:56:26

Ahoj všem,

s Lenkou jsme domů přijeli jsme přestávku na oběd zhruba 13:30 za sucha. 

Prvním příspěvek se mi bohužel neuložil. 

Zbyňkovi a Olince děkuji za organizaci.*Usmívá se*

Bohužel ostatní věci, jako byl servis ze strany majitele, byl opravdu zoufalý.
Myslím si, že jsme ochotni na místě utratit nějaké peníze, ale když není za co, tak je to bída.

Už jste to psali, že chcete jinam. Já musím potvrdit, že kdyby se měl sraz uskutečnit ve stejném prostředí příští rok, tak bych zvažoval jestli přijedu.

Taky jsem rozhodil sítě, abych zjistil tam jezdí ostatní motorkáři. 

Mám u sebe nějaké návrhy. Tak kdyby nevyšly ty co Zbyněk zmiňuje výše, tak dám k dispozici. 

Mějte se a uvidíme se v Lučanech. 

Renda

2024-06-03 23:59:09

Ahoj. Tak nám se s Lenkou líbí to rekreační středisko Husárna *Říká : Super*.  Michal a Lenka

2024-06-04 20:15:16

Ahoj, také moc děkujeme za organizaci srazu ale souhlasíme že příště rozhodně raději jinam. Zrovna si tedy dovolím přispět jedním tipem, zaujalo mě toto místo https://www.trnavka.eu/cs/ jedná se o rekreační středisko na vysočině přímo u menší přehrady a podle recenzí na a fotek na google vypadá velice pěkně, i na motorkáře jsou evidentně zvyklý. *Usmívá se*

2024-06-05 08:01:55

*Musíte být přihlášeni pro vložení komentáře
GALERIE
Fotografie člena Fazerclubu.cz
KALENDÁŘ AKCÍ
STATISTIKA
Uživatelé online :

Počet Hostů 8
Počet členů 0
PŘIHLÁŠENÍ
HLEDAT
POČASÍ